Tatsu

Proef de verfijnde smaak van de moderne Japanse keuken bij Tatsu Haarlem en Leidschendam! Met een vernieuwde kaart, een upgrade van onze gerechten en meer ruimte voor persoonlijke aandacht tillen we ons all you can eat concept naar een hoger niveau. Geen zorgen, voor de populaire signature dishes zoals nigiri’s, maki’s, skewers en hot bowls kun je nog steeds bij ons terecht. Daarnaast introduceren we een aantal zalige nieuwkomers waarvoor je zult blijven terugkomen. Kom je voor de ultieme Japanse beleving? Kies dan voor het vernieuwde Deluxe Menu met gerechten die net iets exclusiever zijn. Onze drie vestigingen zijn gelegen in het kloppende hart van Haarlem en in Leidschendam in de Westfield Mall of the Netherlands, dus stap gerust eens binnen voor een cocktail en je favoriete sushi!

 

Kom je voor de ultieme Japanse beleving? Kies dan voor het vernieuwde Deluxe Menu met gerechten die net iets exclusiever zijn.

- Sushi lovers

Over Tatsu

 

Tatsu Haarlem 1

Ons vernieuwde Tatsu Haarlem 1 restaurant vind je aan de Oude Groenmarkt in het oude centrum van Haarlem. Terwijl de presentatie van onze gerechten en de menukaart een upgrade hebben gekregen, is de ongedwongen sfeer in het restaurant en op het terras onveranderd gebleven. Kom langs voor ons vernieuwde all you can eat concept en proef de verfijnde gerechten op onze nieuwe menukaart. Onze gerechten worden dagelijks bereid met verse ingrediënten door onze topchefs. Zo garanderen wij de ultieme Japanse beleving. Maak een reservering bij Tatsu Haarlem 1 en ervaar het zelf!

 

Tatsu Haarlem 2

Net als onze andere vestiging, is ook Tatsu Haarlem 2 gelegen op een toplocatie in het centrum van Haarlem. Kom langs in ons vernieuwde restaurant aan de Riviervismarkt en geniet van de gerechten op onze nieuwe menukaart. Reserveer een tafel voor lunch of diner in het sfeervolle restaurant of neem in de zomer plaats op het zonovergoten terras. Uitsluitend de meest ervaren chefs bereiden dagelijks verse gerechten in de keuken. Evenals onze andere vestiging, biedt ook Tatsu Haarlem 2 de ideale locatie voor het vieren van een verjaardag of borrel. Zien we je snel in ons restaurant?

 

Tatsu Leidschendam

Tatsu Leidschendam is gevestigd in de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands. Door de ruime openingstijden perfect om voor of na het winkelen te genieten van de lekkerste sushi en japanse gerechten van Leidschendam en omstreken. Perfect te bereiken vanuit omliggende steden zoals Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft. Ook in Leidschendam zorgen we ervoor dat onze chefs dagelijks met de meest verse producten werken om zo de beste Sushi en andere Japanse gerechten te bereiden te bereiden.