Lunch Haarlem

Lunch Haarlem

lunch Haarlem

Op zoek naar een lekkere lunch in Haarlem? Eens iets anders dan een broodje of een omelet? Haarlem biedt naast de vele lunchtentjes ook de mogelijkheid om heerlijk te lunchen in een Aziatisch thema. Sushi! Onze lunch is all you can eat en biedt naast sushi ook warme gerechten. Onze lunch is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de lunch hebben we zelfs een speciaal tarief. 

Onbeperkt sushi voor lunch Haarlem? Ja!

Bij een lunch denk je misschien niet meteen aan sushi. Eerder aan een lekker belegd broodje of een omelet. Dat snappen wij ook. Echter, als sushi in de avond lekker is.. waarom dan niet voor lunch!? Bij ons is de lunch, net zoals het diner, volledig onbeperkt. Geniet dus van onze heerlijke sushi maar ook onze warme grill gerechten. Tijdens de lunch serveren wij natuurlijk ook heerlijke koffie en verschillende soorten thee. Wil je iets zoets erbij? We hebben de keuze uit verschillende soorten zoetigheden. Zo is een sushi lunch voor iedereen lekker en voor iedereen wat wils. Wist je dat je bij ons zelf ook verschillende soorten soep kunt bestellen? Zo stel je je lunch helemaal zelf samen. Ideaal toch!

Speciale lunchdeal, all you can eat met flinke korting!

Wist je dat je bij Tatsu Haarlem je tijdens de lunch een speciale prijs krijgt? Zo betaal je voor een complete all you can eat lunch maar 25,95 euro. Je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan sushi en warme grill gerechten. Ben je met kinderen? Kinderen krijgen nog meer korting. Dus ook voordelig als je met het gezin gaat. Let wel: de lunchtijden zijn van 12:00 tot 16:00. Bekijk het speciale lunch menu hier.

Koude en warme gerechten

Bij lunch denken veel mensen aan een koude maaltijd. Bij Tatsu geniet je van warme en koude gerechten. Uiteraard de sushi, maar ook salades, en gebakjes. Mocht je dus liever een koude lunch hebben kan dit ook! Meer trek in iets warms? Probeer onze heerlijke soepen vooral. Zo is er voor ieder wat wils. Wel zo lekker, en flexibel!

Vernieuwd terras

Ons terras is recent vernieuwd. Met een nog mooier terras is het in de lente en in de zomer ook heerlijk buiten zitten bij ons. Geniet van een drankje of een heerlijke kop koffie in de buitenlucht in het bruisende centrum. Goed om te weten is dat allebei onze vestigingen in Haarlem een terras hebben. Bediening is uiteraard ook op het terras. Ben je met de auto? Je kunt dichtbij parkeren.

Lunch Haarlem en omgeving

Ben je op zoek naar een locatie voor een lekkere lunch Haarlem en omgeving heeft natuurlijk meerdere mogelijkheden voor een lekkere lunch. Zo kun je heerlijk eten aan het strand of gezellig in de stad. Mocht je in de stad zijn is Tatsu een mooie plek om te lunchen. Hou ook onze facebook pagina in de gaten!